PERSBERICHT – PAARDENSPORTEVENEMENT HILVERSUM AFGELAST

De Stichting Grasbaan Hilversum heeft naar aanleiding van de maatregelen rond het coronavirus door het kabinet, besloten om het “Paardensportevenement van Hilversum” op 15 mei 2020 niet door te laten gaan.

Wij betreuren het enorm maar vinden het op dit moment onverantwoord om verplichtingen aan te gaan met organisaties en sponsoren.

Tom van Eijden

Voorzitter Stichting Grasbaan Hilversum

Het Grasbaan Thema voor seizoen 2020 is,
“Het Friese Paard”
Tot vrijdag 15 mei 2020

Hèt Paardensport Evenement van Hilversum 15 mei Hilversumse Meent, is geannuleerd.

Twaalfde editie Grasbaanspektakel in Hilversum

Het Grasbaan Thema dit jaar is “Het Friese Paard” Wat als een eenmalig Paardensport Grasbaan evenement begon in 2009 wordt dit jaar al weer voor de 12e keer gehouden op vrijdag 15 mei op de prachtig gelegen grasbaan aan de Melkmeent 9 in de Hilversumse Meent.

Nog nagenietend van de happening van vorig jaar met de Paarden in de Cavallerie en daar voor door o.a. Anky van Grunsven willen we dit jaar het Friese Paard een podium geven. Dit doen we door de veel zijdigheid van dit ras te laten zien. Zowel door de ” Friese Brulloft ” met de fraai versierde Sjeesen met de koetsier en vrouw in klederdracht , tevens houden zij in vol ornaat ringsteek wedstrijden en Quadrille demonstraties. Ook is dit ras zeer geschikt voor het “onder de man”.

Zo geeft de Friese Dameszadelclub Fleurop een prachtige shows en worden er harddraverijen onder de man gehouden. Door deze veelzijdigheid is het Friese Paard over de gehele wereld zeer in trek. We hopen dat we dit jaar tussen de koersen door het publiek van dit Friese Paard te laten genieten.

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer kennis maken met een veulen, meedoen aan opblaas paardenrace en zelfs op een heuse pony een ritje maken.
Het Bestuur van de Stichting Grasbaan Hilversum is trots dat zij dit evenement met steun van vele sponsoren maar vooral ook het enthousiaste publiek in Hilversum mogelijk kunnen maken. We hopen dat u als publiek met volle teugen zult genieten van de souplesse, de elegantie en kracht van de paarden.Geniet van de hapjes en drankjes, op dit evenement voorde gehele familie. met vriendelijke groet,

Tom van Eijden voorzitter

Kijk voor meer informatie over deze dag zie: www.grasbaanhilversum.nl


Wij zijn ook dit jaar onze sponsoren weer dankbaar voor het helpen en mogelijk maken van ons paardensport evenement. Te veel om op te noemen kijk hiervoor op onze website en in het programmaboekje. Het spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door het het Stadsfonds Hilversum.

Mijn dank gaat verder uit naar de grote groep vrijwilligers die dit alles mede mogelijk hebben gemaakt.We hopen dat u als publiek met volle teugen zult genieten van de souplesse, de elegantie en de kracht van de paarden. Vergeet u ook vooral niet een hapje te eten en te drinken.! En als u een weddenschap op een paard plaatst dan is dat paard tijdens de koers een beetje van u. De spanning is dan extra groot. En als “uw paard“ dan ook nog wint is het helemaal een gelukzalig gevoel.

Tom van Eijden
Voorzitter
Tijmen Krijnen
technische Ondersteuning
Johan Kloppenburg
Penningmeester
Karin van de Werf – Stijvers
Secretariaat
Ed Dunnebier
Drukker & PR
Nico Meijer
Technische Ondersteuning & Logestiek
Correspondentie
Postbus 4020 1200 LA Hilversum
Email
info@grasbaanhilversum.nl

 

 

 

 

Hoofdsponsors


Sub Sponsors
Toy Merx Taxi Korrel Koopmanschap Glas Coster Abcoude
Jack Stijvers Autoschade Niels Stijvers verkoop RVB schoonmaak Mevr Schuddeboom
Sani Direct Installatiebedrijf Luijer