Het Grasbaan Thema dit jaar is “Het Friese Paard” Wat als een eenmalig Paardensport Grasbaan evenement begon in 2009 wordt dit jaar al weer voor de 12e keer gehouden op vrijdag 15 mei op de prachtig gelegen grasbaan aan de Melkmeent 9 in de Hilversumse Meent.

Kijk voor meer informatie over deze dag zie: www.grasbaanhilversum.nl


Wij zijn ook dit jaar onze sponsoren weer dankbaar voor het helpen en mogelijk maken van ons paardensport evenement. Te veel om op te noemen kijk hiervoor op onze website en in het programmaboekje. Het spektakel wordt mede mogelijk gemaakt door het het Stadsfonds Hilversum.

Mijn dank gaat verder uit naar de grote groep vrijwilligers die dit alles mede mogelijk hebben gemaakt.We hopen dat u als publiek met volle teugen zult genieten van de souplesse, de elegantie en de kracht van de paarden. Vergeet u ook vooral niet een hapje te eten en te drinken.! En als u een weddenschap op een paard plaatst dan is dat paard tijdens de koers een beetje van u. De spanning is dan extra groot. En als “uw paard“ dan ook nog wint is het helemaal een gelukzalig gevoel.

Tom van Eijden
Voorzitter
Tijmen Krijnen
technische Ondersteuning
Johan Kloppenburg
Penningmeester
Karin van de Werf – Stijvers
Secretariaat
Ed Dunnebier
Drukker & PR
Nico Meijer
Technische Ondersteuning & Logestiek
Correspondentie
Postbus 4020 1200 LA Hilversum
Email
info@grasbaanhilversum.nl

 

 

 

 

Hoofdsponsors


Sub Sponsors
Toy Merx Taxi Korrel Koopmanschap Glas Coster Abcoude
Jack Stijvers Autoschade Niels Stijvers verkoop RVB schoonmaak Mevr Schuddeboom
Sani Direct Installatiebedrijf Luijer